viernes, 22 de marzo de 2013

AVUI COMENCEM

Bon dia,

A partir del dia d'avui començo amb aquest repte, que és tenir un blog dedicat a la construcció i tot el que es pot derivar del seu món (ja veureu com pot ser d'ampli). Intentaré fer-ho el més didàctic possible, sense fer servir termes massa tècnics, amb la intenció de que sigui un blog per a gent que no està dintre del sector però que pugui estar interessada.

Evidentment parlarem de la certificació energètica per a edificis existents. Diuen que està al caure el nou Reial Decret, pot ser avui mateix que és divendres es pronuncia el consell de ministres, però com que ja fa gairebé un any que l'esperem no passarà res si arriba d'aquí uns mesos.

Parlarem de la, molt necessària  rehabilitació energètica  molt lligat a la certificació que comentàvem abans, i dels que, amb quatre neurones ben posades (quan es parla de diners), tractaran de vendre fum amb el nom de rehabilitació energètica.

Parlarem de patologia de l'edificació i parlarem de tot un nou ventall de possibilitats de feina que ens poden oferir les feines fetes abans de que marxés a fer punyetes la bombolla immobiliària  Des de el 2004 fins al 2009 es van fer obres molt mal fetes. Al principi per la falta de mà d'obra especialitzada i després perque es veia que tot s'enfonsaria i s'havien d'acabar els pisos per vendre'ls i sortir correns.

Parlarem de pèrits d'assegurances i tot el que es pot arribar a fer per estalviar quatre euros a una companyia d'assegurances, sense tenir en compte a l'assegurat o al perjudicat.

I tot això intentaré fer-ho amb optimisme, claredat  bon humor i un puntet "canalla" per no oblidar que soc fill de l'extraradi de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario